"Zavod Belmash" produce strunguri combinate pentru prelucrarea lemnului Belmash precum si angrenaje suplimentare. In anul 2015 gama produselor a fost extinsa. Inafara strungurilor BELMASH SDM au fost produse patru noi strunguri. Astazi in gama uzinei exista sapta modele cu functii si puteri diferite. Avantajele principale o reprezinta multifunctionalitatea - pana la 10 functii intr-un singur strung, precum si simplitatea utilizarii in tandem cu calitatea. Toate produsele sunt dezvoltate exclusiv de catre departamentul de proiectare al uzinei si sunt patentate.

Produsele sunt standartizate conform normelor CE, EAC, УкрСЕПРО.

Strungurile marca "BELMASH" in scurt timp au cucerit respectul meseriasilor prin calitate si posibilitatile functionale. BELMASH - alegerea  oamenilor practici.

Despre noi

SC "Zavod Belmash" SRL se afla in Republica Belarus, in orasul Moghilev. Uzina a fost infiintata in anul 2012. Vechile hale din zona industriala au fost reconstruite si dotate cu cele mai noi utilaje de productie - masini de debitare cu laser, masini de ambutisat, masini de injectie s. a. Sectia de galvanizare si vopsitorie sunt complet automatizate. Intreprinderea reprezinta nu doar o linie de asamblare, ci o uzina constructoare completa in care la intrare avem materie prima, iar la iesire produs finit. Nivelul tehnic de dotare, precum si calificarea personalului, de la departamentul de proiectare pana la operatorii strungurilor CNC, permit realizarea comenzilor si a operatiilor de o complexitate sporita. Toate produsele sunt supuse testelor riguroase in departamentul CTC. Intreprinderea ofera conditii flexibile de colaborare si o abordare individuala.